facebook tracking
Avdelning

Butik

Connect
Butik

Det är i våra butiker det händer och här jobbar de flesta av oss i Arken Zoo. Varje butik har en butikschef som ansvarar för försäljning, personal och drift i sin butik. Vidare har varje butik och butikschef har en regionschef som fungerar som stöd och coach för att uppnå uppsatta mål.

Medarbetare i butik

Vi som jobbar i butik möter varje dag det viktigaste vi har i Arken Zoo - våra kunder och deras husdjur. Att kunna göra vardagen lite bättre för husdjur och deras ägare är en av flera saker som gör jobbet roligt och givande. En sak som är extra roligt med att jobba i någon av våra butiker är att man får direkt respons på det arbete man gör från kunderna, oavsett om det är ett kundsamtal, en ombyggnad av butiken eller en kampanj. Det är något som är unikt med just detaljhandel.

Arbetsplats & Kultur

Vi brinner alla för vår uppgift att leverera den bästa upplevelsen till våra kunder. Tillsammans jobbar vi som ett team för att uppnå detta och få fram det bästa i varandra. Våra värdeord talar sitt tydliga språk. ROA – Det ska vara roligt för dig som kund att besöka Arken Zoo. LÄRA – Våra medarbetare har olika spetskompetenser inom olika områden och de brinner för att få dela med sin kunskap till dig. VARA – Ibland behöver vi alla ett ställe att bara få vara, då kan du kila in i en Arken Zoo butik bara för att få vara. GÖRA – Vi arrangerar både lokala och rikstäckande event, t.ex. föreläsningar, tipspromenader och kaninhoppning.

Jobbar du redan på Arken Zoo?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@arkenzoo.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor